Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269
admin | Califfo DOT dk

Author Archives: admin

Store oplevelser

Der er mange som kender karnevallet i Brasilien. Nok mest for den sparsomme påklædning. I Bolivia holder de også mange karnevaller. Et af de ældste er en over 2000 år gammel tradition, hvor bolivianerne fejrer ”moder jord”. Netop det karneval skulle vi opleve. Fredag morgen pakkede vi bussen og satte kurs mod Oruro. Vejen dertil … Continue reading »

Categories: Bolivia 2009 | Leave a comment

Mave på rumfart

Sidste gang jeg var i Bolivia, viste min mave sig fra sin uskønne side. Frygten for at det skulle ske igen, blev kun delvist indfriet. Tirsdag startede med et besøg på den lokale brandstation. Den 50 mand store brandstation, med 10 mere eller mindre funktionelle antikviteter af køretøjer, skulle dække et område på størrelse med … Continue reading »

Categories: Bolivia 2009 | Leave a comment

Tilbage hos svigermekaniken

Så er jeg tilbage hos familien Cruz i Cochabamba. Et glædeligt gensyn med Doris familie. Jeg landede i Cochabamba lufthavn torsdag morgen klokken 8 lokal tid. Jeg havde ikke sovet meget på min 30 timers rejse, så jeg måtte lige tage en god morfar midt på dagen. Vejret er ok. Jeg har været så venlig … Continue reading »

Categories: Bolivia 2009 | Leave a comment

Don D

Don D Så skete det. De mørke skyer trak ind over Quillacollo som en solformørkelse og alt blev mørkt. Inde i et lokale stod en kvinde og læste nogle forbandelser op fra en ældgammel bog. De forbandede stod svedende foran og bekendte deres forbrydelser med hver deres “Si” , – Som man måske kan regne … Continue reading »

Categories: Bolivia 2007 | Leave a comment

Vi nærmer os

Aldrig mere Som I sikkert husker, blev jeg lidt solbrændt i de første dage jeg var her. Det er der nok ikke fare for at jeg gør igen. Doris har anskaffet en solcreme faktor 60 – og min kære svigermor har udrustet mig med en blå paraply, som jeg kan bruge når jeg skal ud … Continue reading »

Categories: Bolivia 2007 | Leave a comment

Episode 2

Fødselsdag I tirsdags (10/4-2007), var det Normans (Doris storebror) fødselsdag. Det blev fejret med kage, gaver og sang, næsten ligesom i Danmark. Vi var kun den nærmeste familie, men alligevel udviklede det sig til at vi fik tømt et par flasker rom, endda nogle rigtig gode af dem. Held i uheld (15/4-2007) Grundet en masse … Continue reading »

Categories: Bolivia 2007 | Leave a comment

Den første uge i indianerland

Nyt fra indianerland Så er jeg endelig kommet ned til lillemor. Rejsen forløb med kun få ubetydelige forsinkelser og i lufthavnen i Cochabamba stod der en lille Doris og ventede på mig. Superdejligt at se hende igen efter 6 måneder i cølibat. Jeg har nu mødt hele familien og det med stor succes. Jeg havde … Continue reading »

Categories: Bolivia 2007 | Leave a comment

Allersidste sidste nyt,…

Ja. Så er det blevet tid til at jeg snart tager af sted fra Arica og vender næsen hjem mod Danmark. Om under 24 timer letter flyet og jeg kan næsten ikke vente. Det er et godt stykke tid siden sidst jeg skrev, men der har også været tryk på. Mit studie Pga. de mange … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Turen til Machu Picchu

Jeg havde hørt meget om at Machu Picchu var et af de steder man bare måtte besøge, hvis man havde chancen, så det gjorde jeg. Turen i sig selv blev dog fantastisk oplevelsesrig og er næsten en historie i sig selv. Luksusbus  …eller?!?!? Fredag aften d. 24/6, tog Doris og jeg fra Arica til Tacna … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Jeg sked grønne grise…

Hej alle sammen. Så er der igen nyheder fra Chile og denne gang er de bogstavelig talt rystende. 1. eksamen Siden sidst har jeg knoklet videre med studiet. Det er blevet sværere, men jeg følger med. For 1½ uge siden, var jeg til min første eksamen som jeg bestod med 84% rigtige svar. Man skal … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Og så røg jeg i fælden,…

“Det er Doris, det er Ditlev og det er dejligt” Hej med jer. Det er nu et stykke tid siden jeg sidst lagde nyheder op på min hjemmeside, så denne gang skal I få nyheder så det basker. Nå, men siden sidst er der altså sket ting og sager. Den største nyhed er nok at … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Kan I komme til mit bryllup?

Hej alle sammen Den forgangne uge er heller ikke sket helt uden begivenheder. Så her kommer endnu et afsnit af min føljeton fra Chile. Tur til Tacna Lørdag (30/4-05) formiddag tog jeg en tur til Tacna, en by der ligger på den anden side af grænsen til Peru. Jeg var blevet inviteret af min ven … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Selv postdanmark ville være misundelig!

Partisan-krig eller tæt på Siden sidst er der faktisk sket en hel del. Sidste onsdag skulle jeg mødes med en gruppekammerat for at lave nogle laboratorieøvelser til et af vores fag. Vi mødtes foran laboratoriet, men den person der skulle lukke os ind, var der ikke. Vi gik i stedet for hen til biblioteket for … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Til morgenmad med rektor

Så er det blevet tid igen. I den forgangne uge har jeg fået skruet op for min studielæsning, ikke fordi jeg har været sløv, der har bare været mere at lave. På trods af studierne har jeg alligevel oplevet et par småting. Danskere i Chile I løbet af sidste uge, har jeg også mødt en … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Jeg lukkede mine øjne,…

Mit Cisco-kursus Jeg har endelig haft et møde med den person der skal stå for mit cisco-kursus hernede. Jeg har været lidt nervøs mht. det kursus, da det er et instruktørkursus. Det skræmmer mig lidt, da man normalt skal have 4 andre kurser før man tager dette. Jeg har fået en oversigt over emnerne i … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Tid til endnu en historie fra de varme lande

Påske i Chile Påsken blev fejret og endda med en fødselsdag oveni. En af de amerikanske piger havde fødselsdag skærtorsdag og det blev fejret med gaver, sang og fest. I løbet af dagen havde vi fået en masse mad og da det er påske, hvorfor så ikke spise en masse æg. Vi fik æg tilberedt … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Jeg må være død og kommet i himlen,…

Uni-fest I fredags var der universitetsfest på et Arica’s største diskoteker. Jeg havde inden festen hørt meget om den og glædede mig derfor en del til at opleve  chilenske studerende når de fester. Klokken blev 23.00 og vi tog til fest. De to amerikanske lærer-studerende, Carolina, hendes kæreste Raul og jeg. Diskoteket ligger tæt på … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Lidt fodbold, et lille uheld og familieforøgelse

Familieforøgelse I fredags blev familien forøget med 2 amerikanske kvinder. Pedro og Patri inviterede os ned i centrum for at shoppe lidt. I et af de store indkøbscentre, blev vi straks spottet som turister af en eller anden vigtig person i varehuset. Han fulgte os rundt og viste os alle de gode tilbud. På et … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Møde på Uni og et lille jordskælv,…

Hej igen alle sammen Tak for jeres søde mails. Jeg er ked af at jeg ikke når at svare jer alle sammen så fyldigt, men hvis jeg skulle det, ville jeg ikke have tid til alle de chilenske tøser, der higer efter min opmærksomhed. Lidt om familien Jeg tror jeg vil fortælle lidt om hvor … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment

Jeg tørrer lige sveden af panden…

Hej alle Så har jeg endelig fået koblet mig midlertidigt på nettet. Om et par dage får jeg min egen forbindelse og så vil jeg også være lettere at få fat i. Jeg har allerede oplevet en masse ting herovre. Afsked i Kastrup Efter afskeden med familien, kørte mine forældre mig til Kastrup. I Kastrup … Continue reading »

Categories: Chile 2005 | Leave a comment