Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269
Jeg lukkede mine øjne,… | Califfo DOT dk

Jeg lukkede mine øjne,…

Posted by on 8. april 2005

Mit Cisco-kursus

Jeg har endelig haft et møde med den person der skal stå for mit cisco-kursus hernede. Jeg har været lidt nervøs mht. det kursus, da det er et instruktørkursus. Det skræmmer mig lidt, da man normalt skal have 4 andre kurser før man tager dette. Jeg har fået en oversigt over emnerne i kurset og det har ikke skræmt mig synderligt. Jeg har fået læsemateriale over nettet som jeg skal have læst færdig i løbet af denne måned.

Vild oplevelse

Tirsdag eftermiddag kaldte min reservefar på mig. Jeg skulle skynde mig at komme udenfor. Jeg satte pænt min computer fra mig g skyndte mig derefter ud for at se hvad han var så begejstret for at jeg skulle se. Regnvejr! Det regnede. Dvs. de 5-6 dråber der ramte mig blev betegnet som regnvejr. Sikke en oplevelse. Det regner ikke så meget i dette område skal det lige siges.

Ikke så mange venner

I den forgangne uge er der ellers ikke sket de store ting. Det skyldes til dels at jeg ikke har haft så mange venner, samt at min øl-ven fra Skotland, er taget på tur for at se forskellige seværdigheder i Peru og Bolivia. Stakkels “Tito” fra Danmark har derfor taget sig til takke med ture ind i centrum og på Universitetet, hvilket i længden godt kan være en lille smule ensformigt.

Indtil!

I denne uge er der undervisningsfri. Dette er en uge for de nye studerende, hvor der er aktiviteter og begivenheder. Lækkert nok. Tirsdag aften tog jeg ned til nogle franske venner jeg har fået mig, hvorefter vi i fællesskab tog ned på “Soho”, byens største diskotek. Tirsdag aften var der nemlig en begivenhed, som kan oversættes til noget der ligner: “kønnenes aften”. “Kønnenes aften” er en årligt tilbagevendende begivenhed som jeg, efter den aften, sent vil glemme.

Jeg lukkede mine øjne i de ca. 2 timer det varede,…

“Kønnenes aften” foregik således at alle han-kønnene blev lukket ind i den ene del af diskoteket, mens alle mine kommende kærester blev lukket ind i en anden del af diskoteket. Da klokken så slog 01.00, var der så dømt striptease til den store guldmedalje. Først et bredt udvalg af universitetsstudiner fra de forskellige studieretninger. Jeg skrev tidligere at jeg ikke har så mange venner hernede. Det hjælper dog lidt på det, at dem jeg kender er RET betydningsfulde. Inden showet, blev jeg inviteret op i VIP-loungen hvor der var en TEMMELIG god udsigt til herlighederne. Ret lækkert, for jeg kunne se at dem der stod nede på gulvet foran scenen, stod ret tæt.

MUMS!

Bagefter var der så striptease udført af professionelle strippere. Til mit forsvar, skal det siges at jeg ikke var klar over at der var striptease og at jeg selvfølgelig tildækkede mine sarte, helgen-øjne under hele showet. Efter showet blev der åbnet for dørene så piger og drenge kunne feste sammen. Mums igen! Nå, men jeg mødte efter showet en gut som jeg i sidste uge spillede fodbold med. Han er ret flink at hænge ud med, og vi fik da også “studeret” nogle tøser den aften. Han fik introduceret mig for nogle venner og veninder så jeg nu ikke føler mig helt alene mere. En af dem var en ret flink pige der delte mine interesser inden for fodbold og endda også bordfodbold. Vi aftalte at skulle mødes, men klaphatten fra DK har selvfølgelig glemt HVORNÅR!

Da klokken blev 04.00 lukkede diskoteket, til stor skuffelse for alle. Vi var jo kun lige begyndt. En fed aften, med kun ét minus: JEG HAVDE IKKE MIT KAMERA MED!

Konkurrencer på stranden

Onsdag var der arrangeret konkurrencer på den ene af de store strande. De nye studerende blev proppet ind i universitetets gule busser og kørt til stranden. Under turen blev der sunget slagsange i stor stil. En rigtig god stemning. Lækkert! Konkurrencerne skulle stå mellem de forskellige studieretninger. En af konkurrencerne bestod i at lave sandskulpturer. Noget de ikke er helt dumme til hernede. Mine nye venner og jeg rendte rundt på stranden og tog en masse billeder af tovtrækning og sandskulpturer. Og de lod selvfølgelig heller ikke chancen lade gå fra sig, for at tage billeder af strandløver og – løvinder. Danmarks udsendte paparazzi var selvfølgelig på pletten for ikke at begå samme
fejltagelse som dagen før.

Fodbold på universitetet

Jaja, I mener måske at jeg ikke studerer så meget, men jeg får altså også læst på mine fag. Det er bare ikke så spændende at skrive hjem om. Nå, men torsdag blev jeg igen inviteret over på uni fra at spille lidt fodbold. Kampsvedende efter kampen gik op ved hovedbygningen hvor nogle studerende hørte lidt musik. En af dem havde taget sit mikser-grej som en rigtig DJ. Der var opstillet storskærm med musikvideoer og fyrfadslys i små papirsposer. Rigtig hyggeligt.

Koncert på uni
I aften (fredag), er der så koncert på uni. Jeg skal mødes med vennerne og vi skal forhåbentlig fortsætte den gode stil med hygge og god stemning, som der hidtil har været i denne uge.

Comments are closed.