Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269
Allersidste sidste nyt,… | Califfo DOT dk

Allersidste sidste nyt,…

Posted by on 31. juli 2005

Ja. Så er det blevet tid til at jeg snart tager af sted fra Arica og vender næsen hjem mod Danmark. Om under 24 timer letter flyet og jeg kan næsten ikke vente.

Det er et godt stykke tid siden sidst jeg skrev, men der har også været tryk på.

Mit studie

Pga. de mange udsættelser, blev mit Cisco-kursus her i de sidste 3 uger betydeligt intensiveret. Alt fra protester, til jordskælv har udsat min afslutning. Det kom da heller ikke som en overraskelse for mig at Chiles svar på en Ulla Tørnæs/Bertel Haarder lige slog vejen forbi mit universitet for at deltage i indvielsen af det nye bibliotek og at hele universitetsområdet derfor blev spærret af! Det skete selvfølgelig i forbindelse med en af mine sidste eksamener. Jeg har i skrivende stund været oppe til 9 eksamener og bestået de 8. Det er jeg meget tilfreds med, da alle de praktiske er overstået og at jeg kan tage min reeksamen hjemme fra Danmark. Min sidste eksamen tog jeg i går (lørdag) aftes, som jeg dumpede.

Afskedsfester

Efter min eksamen, holdt jeg en kort afskedsfest i klassen. Derefter, klokken 21.00 skyndte jeg mig hjem til min værtsfamilie hvor jeg klokken 22.00 holdt endnu en afskedsfest for venner og “familie”. Det blev endnu engang en uforglemmelig oplevelse med gaver, rørende taler, sang og dans og så en lidt ufrivillig vandladning forsaget af min reservefar. Det lyder lidt grotesk at det er noget jeg vil nævne her, men vandladningen bestod altså i at min reservefar meget uheldigt ramte vandmåleren da han ville flytte en stol. Vandmåleren gik i stykker og vandet stod ud til alle sider. Meget ufrivilligt måtte min reservefar ringe til en gas – og vandmester som kunne komme og fikse det. Jojo, oplevelser har jeg fået mange af på dette eventyr.

Kultur, mennesker – og en Doris

Jeg har mødt chilensk kultur, chilensk mad. Jeg har fået venner fra flere sydamerikanske lande som jeg forhåbentlig kan holde kontakt med langt ud i fremtiden – og så har jeg også mødt en Doris. En helt speciel af slagsen. Jeg glæder mig ufatteligt meget til at komme hjem til alle jeg kender i DK, men jeg må nok indrømme at min Doris har gjort et kæmpe indtryk på mig. Jeg holder rigtig meget af hende og jeg får meget svært ved at forlade.

Under 48 timer

Om under 48 timer fra nu, skulle jeg gerne stå i Kastrup lufthavn. Et eventyr er forbi og jeg vender nu hjem til det eventyr jeg forlod for små 5 måneder siden. Jeg kan næsten ikke vente. Jeg lægger snarest muligt en masse billeder op fra mine sidste oplevelser hernede.

Farvel Chile og Sydamerika. Det var hygsomt – Hej Danmark, jeg har savnet dig!

Comments are closed.