Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269
Episode 2 | Califfo DOT dk

Episode 2

Posted by on 17. april 2007

Fødselsdag

I tirsdags (10/4-2007), var det Normans (Doris storebror) fødselsdag. Det blev fejret med kage, gaver og sang, næsten ligesom i Danmark. Vi var kun den nærmeste familie, men alligevel udviklede det sig til at vi fik tømt et par flasker rom, endda nogle rigtig gode af dem.

Held i uheld (15/4-2007)

Grundet en masse kringlede regler og forsinkelser, blev vi ikke gift i går. I stedet bliver det lørdag i næste uge. Min frihedsberøvelse er altså udsat med en uge. Uheldigt vil mange sikkert mene, men ikke når man som Doris vælger at gøre, bliver syg med en kraftig allergi, pletter over hele kroppen og bliver indlagt på et lille hospital natten over til observation. Selvfølgelig skete det på samme dag som det først var planen at vi skulle smedes sammen. 7-9-13 og et par hestesko kastet i nakken, så sker det forhåbentlig ikke den kommende lørdag (21/4-2007).

Familien

Jeg har nu været her i snart to uger og har nu lært familien rigtig godt at kende. Her er en lille beskrivelse af de nærmeste.

Alberto

Alberto er Doris far og snart også min svigerfar. Han har en gul bus og kører for et selskab, hvor han også har ledende funktion. Han er en utrolig godmodig og rolig mand. Han smiler meget og spørger altid om hvordan jeg har det. Doris mener faktisk at det næsten er for meget og at hun bliver glemt.

Victoria

Victoria er Doris mor. Hun er en bestemt lille dame som med sin trækvogn, tager ud og sælger varm mad. Det gør hun 3 gange om ugen. Hun er ligesom Alberto, rigtig flink og sørger altid for at jeg ikke går sulten fra bordet.

Norman

Norman som også bliver kaldt “Beto”, er Doris Ældste bror. Norman har en lille computerbutik hvor han sælger og reparerer næsten alt som har med computere at gøre. Han er rigtig fiks med en loddekolbe og han har absolut fået skruet hovedet ordentligt på. Norman er forlovet med en ung pige fra landet som hedder Celeste. Hvis man oversætter hendes navn direkte, betyder det “lyseblå” – Hehe.

Juan Pablo

Juan Pablo er 23 år, er Doris lillebror og læser på universitetet i Cochabamba. Jeg kan ikke lige huske hvad det præcist er han læser. Udover at studere, spiller Juan Pablo meget fodbold, hvilket ikke er nogen dum idé, da han er et super talent. Juan Pablo’s 2 brødre spiller også fodbold, men Juan Pablo er den eneste der er blevet tilbudt prøvetræning på Cochabamba’s største fodboldhold. Han er RIGTIG sej med en bold.

Denis

Denis er Doris mindste bror. Han er drillesyg og meget musikalsk. Han spiller primært guitar, men er også god med fløjte og zampoña også kendt som panfløjte.

Abuelito

Abuelito betyder bedstefar på spansk. Jeg ved ikke hvad hans rigtige navn er, men han er bedstefar, så det vil jeg bare fortsætte med at kalde ham. Han er en hyggelig gammel mand som jeg ofte ser siddende under sit appelsintræ og gerne med sine katte. Han er fyldt med rynker og jeg forstår sjældent hvad han siger. Det skyldes dog nok at han foretrækker at tale guechua, som også er det sprog inkaerne talte for mange år siden.

Jeg har selvfølgelig mødt en masse onkler, tanter, fætre og kusiner som jeg dog kun vil nævne som yderst sympatiske. Jeg må sige at jeg er blevet rigtig godt modtaget af alle og jeg får det sikkert svært når jeg skal af sted herfra. Nå, men jeg har altså ikke så meget mere spændende at fortælle denne gang.

Hils omkring jer.

Comments are closed.