Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_where() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_groupby() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query_fields() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269

Warning: Parameter 2 to M_DataMapper::set_custom_wp_query() expected to be a reference, value given in /var/www/califfo.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 269
Vi nærmer os | Califfo DOT dk

Vi nærmer os

Posted by on 20. april 2007

Aldrig mere

Som I sikkert husker, blev jeg lidt solbrændt i de første dage jeg var her. Det er der nok ikke fare for at jeg gør igen. Doris har anskaffet en solcreme faktor 60 – og min kære svigermor har udrustet mig med en blå paraply, som jeg kan bruge når jeg skal ud og gå i solen. Tak!

Dagene går

Som dagene går, kommer vi tættere på lørdagen og den forestående begivenhed. Jer der allerede har været, eller er gift kan sikkert berette at man er følelsesmæssigt påvirket og det er heller ikke nogen undtagelse her. Både Doris og jeg er meget anspændte og hvis ikke det var for den situation vi er i, ville jeg med glæde vente et par århundreder med at gøre noget så drastisk som dette.

Forventninger

I går var vi ude og besøge den kok som skal lave maden til os og alle gæsterne. Vi fik vist billeder af den mad der vil blive serveret og har nu også betalt for den. Jeg må nok lige knibe mig i armen, for efter at have se billederne har jeg høje forventninger til det mine smagsløg skal smæske sig i, men jeg er også imponeret over prisen. Vi har regnet ud at det ca. kommer til at koste os 12 danske kroner pr. kuvert! Dejligt.

Comments are closed.